Je hebt jouw briljantheid – je talenten, vaardigheden, visie en wijsheid- geclaimd en je staat volledig in je kracht als succesvolle ondernemer.
dan is het hoog tijd voor een Business Game

De business game SOM7 is gebaseerd op 7 systemen en ontwikkeld voor Petra Fehring.
De SOM7®-methode helpt ondernemers om een solide fundering onder hun bedrijf te bouwen zodat ze klaar zijn om werkelijk te groeien. Groei betekent voor de een meer taken overdragen aan derden, zodat hij zelf minder uren hoeft te werken. Voor de ander geldt dat hij grootse plannen heeft en veel meer impact wil hebben met zijn bedrijf. Wat het doel ook is, de fundering helpt ondernemers om los te komen van alle operationele taken in hun bedrijf. www.som7.nl

In mijn programma help ik JOU om een eigen nieuw high-end businessmodel te creëren door jou te coachen om een waardevolle unieke Business Game te ontwikkelen. Je gaat dus zelf een serious game maken met mijn hulp en methode.

Ingewikkeld? Langdurig?

Nee hoor!

Door de stappen te zetten in mijn programma volgens de modules ontwerp jij een eigen business game gebaseerd op jouw DNA in een kort tijdsbestek van een week. In die week gaan wij samen 1 op 1 aan de slag om de content te bedenken van jouw spel. Daarna gaat de grafisch vormgever aan de slag. Je kunt een eigen vormgever vragen of je kunt gebruik maken van onze service. De totale doorlooptijd om de serious game te ontwikkelen bedraagt 6 maanden. 

 • Ik ga mijn kennis over het ontwikkelen van een succesvolle businessgame overdragen aan creatieve gedreven ondernemers.

  Dit doe ik o.a. door mijn nieuwe boek Experttips voor succesvolle businessgames met de WIN methode.

  Het is helemaal tof om mee te doen met het nieuwe Business Game Blueprint programma.

  Je kunt nu zelf in een half jaar een eigen unieke Business Game in de markt zetten.

 • Een businessgame is het ultieme marketing-middel voor kennisondernemers.

  Mijn expertise ligt in het ontwikkelen van een Serious Game.

  Op een innovatieve, creatieve en interactieve manier leren deelnemers waardevolle inzichten door een serious game.

  Het is dus een uitstekende manier om veel waarde toe te voegen in jouw diensten.

Herken jij je in het volgende: 

# Je hebt een goedlopend bedrijf, maar je hebt het gevoel dat je resultaten of opbrengsten bij de klant kunnen verbeteren.
# Je wilt graag met jouw bedrijf naar het volgende level. Je hebt het gevoel dat jouw aanbod versnippert is en dat er meer samenhang in kan komen waardoor jouw expertise HEEL ZICHTBAAR en HERKENBAAR wordt.
# Je wil graag klanten HEEL GOED helpen maar je merkt dat het soms lastig is om ze over belemmeringen en blokkades heen te coachen. Het TRANSFORMATIEPROCES kun je heel goed aanbieden in een spel.
# Je wil graag een nieuwe niche vinden, een nieuw aanbod met veel kans op goed betalende klanten creëren. Jouw tijd is KOSTBAAR – dus wil je ook snel aan de slag met een blueprint, zodat jouw business game binnen 6 maanden op tafel staat!

# Jouw groepsprogramma staat als een huis en je wilt het professionaliseren om jouw expertstatus voorgoed te claimen in Nederland.
# Je wilt meer tijd voor jezelf en minder tijd investeren met betrekking tot klantcontact in jouw high-end programma’s en daarom ontwikkel je een Business Game. Meer resultaten voor de klant en minder tijdsdruk op jouw schouders. Een business game met jouw aanbod levert JOUW TIJD op.

# Je gelooft in de combinatie online en offline programma’s voor jouw klanten, omdat jij de expert bent op jouw vakgebied. Klanten reageren op jouw energie om resultaten te behalen. Die energie komt samen in een Business Game.

KORTOM:
# Door een Business Game heb je een stevige basis voor jouw lange termijn succes.
# Wees onderscheidend in een markt vol experts en ontwikkel jouw eigen Business Game.
# Zet de Business Game succesvol in om te groeien naar het volgende niveau met jouw bedrijf.

Het Business Game Blueprint programma is echt iets voor jou als je hiervan enthousiast wordt. Je ziet de mogelijkheden voor jouw bedrijf en je droomt van een eigen spel. 

Create the briljant game for your business!

 

Het programma ziet er zo uit:

 • Online programma: Je start direct na aankoop met het online programma. Zo ga je aan de slag met het idee en ontwerp van jouw Business Game.

  Volgens een stappenplan ontwikkel jij een eigen Game Idee. De content gebruik je vanuit je eigen vakkennis en expertise.

Ik begeleidt je stap-voor-stap om een succesvolle Business Game te creëren. Samen gaan we 1 op 1 compleet 4 dagen aan de slag. je verblijft in een unieke B&B en kan daardoor de focus houden op het ontwikkelen.

Voor wie is dit programma?

Jij hebt een succesvol bedrijf opgebouwd als (business) coach, trainer, kennisondernemer en/of adviseur.

Wat kun je verwachten? 

Met hele persoonlijke en individuele coaching van mij, helpt mijn programma je om tot actie te komen en in 6 maanden een Business Game in de markt te zetten. Specifiek een serious game, want dat is mijn specialisatie.

Wat gaan we ontwikkelen?

Een serious game bestaande uit een bordspel met twee kaartspel modules. Hierdoor bouw je een uniek systeem met een business game waarmee je kunt blijven ontwikkelen, omdat je modules kunt blijven creëren. Jouw business game groeit met jouw bedrijf mee. Dit is de basis voor jouw high end strategie in jouw business model.

Succesvolle, ervaren ondernemers weten al hoe ze klanten krijgen, hebben een positie opgebouwd in hun vakgebied en behalen een goede omzet. Maar je popelt om weer nieuwe stappen te zetten, om te groeien naar een volgend niveau waar anderen je niet snel zullen volgen. De omstandigheden in de markt veranderen snel en de concurrentie wordt steeds groter. Zorg voor een grotere afstand tussen jou en andere businesscoaches door een unieke branding met je eigen business game. Je hebt gewoon zin om verder te groeien, omdat juist dat je inspireert en uitdaagt.

Hoe zou het voor je zijn als je bedrijf echt op een veel hoger niveau komt: je bereikt meer andere klanten en bereikt een nog veel grotere omzet. In dit Business Game 6 maanden programma leer je de kennis, vaardigheden en mindset die hiervoor nodig zijn. Het re-programmeren van je money-mindset is en blijft belangrijk om te kunnen groeien met jouw bedrijf. 

Met een eigen business game ben je in staat om 100.000 euro te verdienen met de verkoop van 1 dienst. In mijn programma leer ik je hoe je dit doet. Kun je niet wachten om aan de slag te gaan?

Plan met mij een gesprek, bel me op 06-27138001. 

 • Een Business Boost week: We gaan in 4 dagen het fundament leggen van jouw business game. Je maakt een afspraak wanneer wij samen die week inplannen. 

  Dag 1: Spel ontwerp. 

  We gaan uitgebreid kennis maken met succesvolle business games, de speltechnieken, de spelvormen. Je gaat ervaren wat dit voor jou doet en of jij dit wilt inzetten bij jouw business game.

  Je maakt een aantal strategische keuzes voor jouw eigen business game.  

  Dag 2: Mindset.

  We gaan vandaag aan de slag met mindset en sales in een hoge energie frequentie. Hoe bouw je een high end funnel voor jouw business game? Want hoe ga jij jouw business game verkopen?

  Samen met Dennis J. Jansen zal Petra een transformerende training geven. De oplossing is niet om harder te werken, maar slimmer te werken en je verkoopmethodieken en -strategieën aan te pakken. En dit ook nog eens op een structurele manier voor een langere periode te doen.

  Dennis gaat je hierbij helpen, met de nieuwste en meest praktische ideeën, tips en methodieken op het gebied van verkoop, (internet)marketing, acquisitie.

  In de avond ben je vrij om te genieten van de warme hottub of maak een heerlijke stevige wandeling om je hoofd leeg te maken. 

  PS: De houtgestookte hottub geeft het absolute welness-gevoel en een wijds uitzicht over de fruitgaarden en weilanden. Genieten!

  Dag 3: Implementeren. 

  Vandaag gaan we aan de slag met de look & feel van jouw business game en de verpakking. Je zult verbaasd zijn hoe belangrijk de vormgeving is van jouw game. De vormgeving bepaald het succes van je merk.

  Je krijgt in het gezellige bakhuisje een shop vol verpakkingsmaterialen te zien waarbij je een keuze kunt maken voor jouw business game.

  Daarnaast gaan we deze dag werken aan je business game content.

  In de avond ga je ontspannen. 

  Dag 4: Businessmodel. 

  Vanochtend maken we de eerste opzet voor de spelkaarten en in de middag gaan we aan de slag met je nieuwe high-end business model waarbij je met een plan en een strategie het event verlaat. 

  We sluiten het event af met een gezellige borrel en een creatieve foto. 

 • Social Day: Op deze dag in januari 2018 kun je input vragen van mij en mijn team m.b.t. jouw unieke Business Game. Mijn creatieve denkkracht zet ik graag in. Je brengt je laptop mee en we gaan samen aan de slag. Deze dag duurt van 9.30 uur tot 16.00 uur.
 • Business Game Event: Het Game on! event is op donderdag 1 maart 2018 in Utrecht. Een spannend moment want hier ga jij je Business Game presenteren aan de wereld. Dit is een waardevolle dag, want je ontvangt feedback op je Business Game.  Na deze dag weet je welke waarde jouw business game bied aan jouw klanten.
 • Skype coachingsessie: Je kunt op eigen initiatief een meeting inplannen van 45 minuten via TimeTrade in mijn agenda om te brainstormen over je look & feel of een andere vraag over jouw Business Game. Ik denk graag met je mee over de briljante vormgeving of andere vraagstukken van jouw game.

De locatie Hof Olmenstein

 • De prachtige locatie voor de 4 daagse is Hof Olmenstein.

  Een prachtige Zeeuwse boerenhoeve met een B&B en vergaderlocatie.

 • Wakker worden met zicht over de akkers, het bos en de weide is op Hof Olmenstein dan ook ware realiteit. Overnachten op authentieke wijze met een natuurlijke ambiance!
 
 
 

Dit zijn de 8 modules in het Business Game programma.

Jouw DNA als ondernemer is belangrijk om een unieke Business Game te maken. Met deze module breng je haarscherp je DNA in beeld.
Voor een briljant idee gaan we in deze module aan de slag met creatieve denkkracht. Je gaat aan de slag met de 4 stappen in het creatief proces.
Je gaat in deze module bepalen welke content je wilt gebruiken in de Business Game.
Je kunt kiezen uit 3 verschillende speltechnieken. In deze module krijg je een template waarmee je snel aan de slag kunt met jouw eigen Business Game.
Om een Business Game te ontwikkelen is het handig om te werken volgens een structuur. Door mijn templates en checklist te gebruiken weet je zeker dat je geen enkele stap overslaat.
In deze module gaan we onderzoeken welke uitstraling jij jouw business game wilt meegeven. De vormgeving van je spel is uitermate belangrijk om het succesvol in de markt te zetten. Het start allemaal met een goed idee gebaseerd op jouw DNA. Zorg ervoor dat je vormgever er klaar voor is.
Deze module gaat je helpen om keuzes te maken welke verpakking je kiest. Dit is een belangrijke stap in de ontwikkeling van jouw Business Game.
Hoe jij de Business Game gaat vermarkten in een businessmodel is afhankelijk van het doel wat je nastreeft. In deze module krijg je tips voor een succesvol model om snel je investering terug te verdienen.
Deze module gaat je begeleiden om een case study te organiseren. Door een pilot waarbij jij je eigen game kunt testen ontvang je waardevolle informatie. Dit kun je gebruiken voor de succesvolle lancering van jouw Business Game.

Een Business Game is een investering.

De waarde die je ontvangt omvat:

#. Het groepsprogramma van 4 dagen t.w.v. € 4995,-
inclusief 4 x lunch en gedurende de dag voldoende koffie of thee en versnaperingen om de concentratie hoog te houden.

#. Deelname aan het GAME ON! event waarin we jouw Business Game gaan testen t.w.v. € 1097,-

#. Social Day zodat je grote sprongen maakt met ontwikkelen t.w.v. € 1950,- Deze Social Day is een VIP dag die je voor of na de Business Boost week kan inzetten.

#. Een serious game bestaande uit een bordspel en 2 kaartspel modules t.w.v. € 5000,- 

#. 1x Skypemeeting (45 minuten) met mij over de vraagstukken van jouw Business Game t.w.v. € 450,-

Heb je interesse in het programma?
Vul het formulier in.

Heb je vragen? Stel ze telefonisch via 0627138001, per e-mail (info@creatiefsucces.nl) of via onderstaand formulier. Je krijgt zo spoedig mogelijk onze reactie.