• Voor Janse & Janse hebben we een businessgame ontworpen om management en teams te ondersteunen in strategiebepaling, leiderschap en ondernemerschap.

  Level Up! is een uniek hulpmiddel om te komen tot een strategie voor de lange termijn, organisatorische kwesties verder uit te diepen en te brainstormen over de uitdagingen van uw organisatie.

  Janse & Janse
  www.l-up.nl
  info@L-up.nl.

  Klik hier voor media!

 • Janse & Janse helpt u keuzes te maken en kansen te benutten. Zij doen er met een resultaatgerichte aanpak alles aan om uw organisatie naar het volgende ‘level’ te brengen.

  Level Up! kan in zijn totaliteit of op onderdelen op verschillende manieren worden ingezet.

  Hoe, hangt vooral af van de vraagstukken binnen uw organisatie en het gewenste resultaat.

  Ze maken onze dienstverlening 100% op maat voor u.

 • Ambitieuze ondernemers hebben een doel voor ogen. Ze zijn gestart met het ondernemerschap omdat ze kansen en mogelijkheden zien. Ze koesteren de vrijheid van het ondernemer zijn. Willen creatief bezig zijn en doen waar ze werkelijk gelukkig van worden.

  Wanneer de diensten aanslaan en ze enthousiaste, tevreden klanten hebben en een goede omzet draaien, merken ze dat ze steeds meer vrijheid verliezen omdat ze volledig opgeslokt worden door de hoeveelheid aan taken binnen hun bedrijf.

  Taken die ze helemaal niet leuk vinden en steeds meer gaan tegenstaan. Ze zijn 24/7 aan het werk en weten niet hoe uit deze vicieuze cirkel te ontsnappen.

  SOM staat voor Systeem Operationeel Management. SOM bestaat uit zeven systemen, de onderdelen die samen de fundering onder een bedrijf vormen.

  Petra Fehring
  www.som7.nl

 • De SOM7®-methode helpt ondernemers om een solide fundering onder hun bedrijf te bouwen zodat ze klaar zijn om werkelijk te groeien.

  Groei betekent voor de een meer taken overdragen aan derden, zodat hij zelf minder uren hoeft te werken. Voor de ander geldt dat hij grootse plannen heeft en veel meer impact wil hebben met zijn bedrijf.

  Wat het doel ook is, de fundering helpt ondernemers om los te komen van alle operationele taken in hun bedrijf. Je gaat tijd creëren voor die zaken waarmee je echt bezig wilt zijn. Doen wat je werkelijk leuk vindt. Dat betekent dat anderen operationele taken overnemen.

  Om dit betaalbaar te maken, ontwikkel je systemen. Deze systemen zorgen ervoor dat je niet langer het wiel hoeft uit te vinden. De meeste taken in het bedrijf zijn terugkerend en kunnen veel slimmer uitgevoerd en vaak ook geautomatiseerd worden. Waardoor de ondernemer zichzelf kan vrijspelen. Door SOM7® bespaar je enorm veel tijd, energie en geld.

 • De Toolkit Rust Bij Autisme is een doos vol fysieke materialen waarmee je jongeren en volwassenen met autisme en normaal of hogere begaafdheid inzicht en bewustwording in stress kunt geven en volop mogelijkheden hebt om ze te helpen weer rust te laten ervaren.

  Dit is wat het inzetten van de toolkit Rust Bij Autisme jou én je klant oplevert:

  # Door middel van de mooi vormgegeven kaartjes, werkbladen, spel en werkvormen krijg je als coach snel en makkelijk zicht op belemmerende patronen van je klant.
  # Door steeds materialen te kiezen die aansluiten bij het vraagstuk van de klant ga jij je coachtrajecten versnellen en laat je klant eerder succesmomenten ervaren.
  # Klanten die langdradig, chaotisch of juist weinig spraakzaam zijn krijg je hiermee sneller to-the-point.
  # Je klant heeft het gevoel serieus genomen te worden omdat belangrijke thema’s stap voor stap ter sprake komen.
  # Je gesprekken zijn minder beladen omdat je niet alleen met elkaar praat maar bezig bent met kaartjes, werk- of spelvormen.

 • # Je hoeft als coach én als klant niet alles ter plekke zelf te bedenken maar kunt voortborduren op de onderwerpen die worden aangereikt.
  # Je kunt de materialen keer-op-keer opnieuw inzetten en ontdekt daardoor steeds weer nieuwe mogelijkheden.
  # Je zelfvertrouwen groeit omdat je merkt dat je succes hebt met je aanpak, het maakt iets ingewikkeld als stress bij autisme begrijpelijk en coachbaar.

  Dit vind je o.a. in de toolkit Rust Bij Autisme:

  Stressthermometer in papieren en houten variant.

  Werkbladen bij elke stap van de methodiek Meer rust bij autisme.

  Een serious game: met het bordspel leer je op een speelse manier dat stress stijgt en daalt en waardoor.

  Verschillende kaartspellen voor inzicht, bewustwording, mogelijkheden en tips.

  Diverse nuttige en leuke werkvormen die jij bij je klant kunt inzetten.

  www.autismecoach.nl/toolkit

 • Safe Kids Meldcodespel – een serious game ontwikkelt als hulpmiddel voor zorgprofessionals om sociale veiligheid bij kinderen te bevorderen.

  Inmiddels hebben honderd leraren en hulpverleners een training gevolgd om het spel met ouders en kinderen te spelen. Het spel kan worden ingezet ter bevordering van weerbaarheid van kinderen.

  Hulpverleners gebruiken het spel in gezinnen waar onveiligheid bespreekbaar moet worden gemaakt.

  www.meldcodespel.nl

  Klik hier voor media!

  Klik hier voor media!

 • Hoe leer je kinderen praten over niet-pluisgevoelens, over wat fijne aanrakingen zijn en waar de grenzen liggen?

  Hulpverleners vinden het vaak moeilijk om seksueel grensoverschrijdend gedrag te bespreken met kinderen.

  Ouders en kinderen vinden het door schaamte en schuldgevoelens ook lastig.

  Door op een onbevangen manier een spel spelen, wordt het praten makkelijker.

  Kinderen leren zo hoe niet-pluisgevoelens precies aanvoelen en leren de mogelijkheden om grenzen aan te geven.