Brainstormsessie over business games!

Wil je meer weten over business games?
Heb je een goed idee, maar weet je niet of je op de goede weg bent?
Wil je eens sparren over een idee wat je hebt?

Maak dan eens een afspraak met mij om te brainstormen. Wil je een professioneel geleide en echt creatieve brainstormsessie? Met een gefocuste probleemstelling, originele en wilde ideeën en een goed filter om juist het gouden ei uit te vinden of te creëren ? Petra begeleidt graag jouw brainstormsessie.

Je krijgt niet de kip maar wel het gouden ei! 

Locatie

Ik werk het liefst op een lichte, inspirerende locatie. Met wifi en goede koffie of liever nog cappucino. Het kan op kantoor, liever zijn we echt uit de dagelijkse werkzaamheden, op een inspirerende locatie elders.

Als jij mij als Idea Facilitator inhuurt, werk ik volgens de stappen:
1. (Skype) gesprek om de juiste probleemstelling vast te stellen
2. de brainstormsessie op de gewenste locatie

 • Connector.

  Ei-sessie

  We gaan brainstormen om nieuwe ideeën te genereren en kijken we of een business game waardevol is voor jouw bedrijf. Je kunt ook mijn advies vragen bij jouw eigen idee of plan. 2 uur – € 500,- exclusief btw.

 • Connector.

  Work-out sessie

  We gaan een juiste probleemstelling maken, originele ideeën bedenken en filteren welk idee kan worden uitgewerkt tot een plan om een business game te ontwikkelen. 4 uur – € 750,- exclusief btw.

 • Connector.

  VIP sessie

  We gaan aan de slag om een idee uit te werken voor een business game. Ook als je al een idee hebt, gaan we aan de slag om het idee te verbeteren en praktisch te kijken naar de haalbaarheid en het verdienmodel. 8 uur – € 1250,- exclusief btw

Neem contact op via het formulier.